Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA

Navegació

 
 
 

Menú principal

Què oferim

Curs de disseny de puntes 2017 Ampliar imatge

S'ofereixen cursets sobre els diferents punts clàssics i moderns del país i estrangers, així com punt d'agulla, blonda bordana i malla, cursets per fer treballs amb plata i or i també per aprendre a cosir les puntes.

L'Associació busca a les persones, del país o de l'estranger, que poden impartir els cursos que les sòcies estiguin interessades a fer i es realitzen els cursos si hi ha el nombre suficient de participants.

L'associació també facilita a les professores associades la realització de cursos a l'estranger si es dona el cas.

CONSULTEU EL PLA DE CURSOS DE L'ANY 2018!

Revista Dentelle (Le Puy) Ampliar imatge

Estem subscrites a revistes espanyoles i estrangeres que les sòcies poden consultar i treure fotocòpies dels treballs que estan interessades a portar a terme, de tècniques que volen aprofundir, etc.

Cada trimestre rebem:
Kant, el butlletí del Kantcentrum de Bruges (Bèlgica)
La Dentelle, la revista de Le Puy-en-Velay (França)
Patrons puntaires, la revista de puntes del grup de La Garriga
El butlletí de l'ACP (Associació Catalana de Puntaires)
Imatge de complement

L'associació té una biblioteca al Centre Cívic St Narcís amb llibres de puntes de coixí i de punt d'agulla d'arreu del món que és a disposició de les associades.

I cada any es procura incrementar els volums disponibles a la biblioteca, comprant algun llibre de tècniques o d'idees novedoses de puntes al coixí i a l'agulla, especialment aprofitant el congrés de l'OIDFA, la trobada general de Catalunya on hi ha proveïdors de materials i publicacions, o algun viatge d'una companya.

Per poder accedir a la biblioteca cal contactar per acordar el moment amb una perosna de la junta.

Imatge de complement

Es facilita transport amb autocar per anar a les trobades en cas que les sòcies ho sol·licitin i sempre i quan hi hagi les persones suficients. El cost és a càrrec de les interessades.

Per la festa de la Patrona s'ofereix transport gratuït a les sòcies.

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona
© ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA - Pl. Assumpció 26-27, BS - 17005 - GIRONA - puntairesdegirona@gmail.com