Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA

Navegació

 
 
 

Menú principal

Què fem

Assemblea 2016

Assembles Generals

Es fan dues Assemblees Generals Ordinàries (octubre i març) on totes les sòcies tenen el dret de donar la seva opinió i aprovar o no els assumptes de l'Associació. Cada assemblea s'acaba amb pastes i refrescos que aporten les mateixes sòcies i es fa el sorteig d'un petit detall entre les persones assistents.
L'assemblea és un lloc adient per portar els darrers treballs de puntes i compartir-los amb les companyes, al mateix temps que es fotografien per compartir-los amb la resta de les associades a les planes del butlletí següent.
També es fa una Memòria anual de les activitats.

Butlletí

Es publica un Butlletí, 3 vegades a l'any, amb els treballs de les sòcies, notícies, reportatges de les darreres activitats, informació de cursos, concursos, exposicions de puntes, les darreres publicacions rebudes a la biblioteca, etc.

Annex: portades 2017  (png 397.82KB)
Butlletí. Portades 2017
Ampliar imatge
Trobada general

Trobades

L'Associació coordina les trobades que es fan a les diferents poblacions de les comarques de Girona que són anunciades ens els nostres Butlletins.

Cada any se celebra la Trobada General de les Comarques de Girona en una població diferent prèviament sol·licitada per les puntaires d'aquella població.

Patrona

El 21 de novembre és el dia de la "La Mare de Déu Xica"  que les primeres sòcies varen triar com a patrona de l'entitat. El diumenge més proper celebrem la festivitat amb la visita a una població les sòcies de la qual prepparen un programa d'actes que solen consistir en una Missa, una visita cultural a algun monumnet o aspecte rellevant de la població i un dinar en un restaurant proper. Aquell dia no fem puntes, fem convivència i fem cultura, els coixins es queden a casa!

A less darreres assemblees s'ha parlat de canviar aquest model per ampliar horitzons i visitar ciutats i monuments diferents doncs la majoria de les entitats associades ja l'han organitzat. Estem preparant un ventall de propostes de museus tèxtils i de puntes, exposicions permanents, etc. que potser tenim a prop de casa i mai no ens hi hem aturat amb la calma i el guiatge necessari per apreciar-los. N'anirem donant informació a la nostra agenda i en deixarem constància a les galeries de fotos. span>

Patrona 2015 a Llagostera. Foto de grup
Ampliar imatge
Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona
© ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA - Pl. Assumpció 26-27, BS - 17005 - GIRONA - puntairesdegirona@gmail.com