Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA

Navegació

 
 
 

Menú principal

Fotogaleries

Més...

La celebració de la patrona de l'Associació de Puntaires de les Comarques de Girona el 2016 va tenir lloc a Castelló d'Empúries.
La celebració va consistir en una missa i visita a la catedral de Castelló, visita guiada al poble i a la Farinera i un dinar a Empuriabrava després d'un recorregut amb barca pels canals de la urbanització que va encantar a les participants!

El mes d’agost, una delegació de l’associació va participar a la Setmana de les Puntes de Bruges.
Hi va portar una mostra dels nostres treballs i del Ret Fi d’Arenys perquè al mateix temps que l’exposició i trobada de puntaires que tenia lloc a l’antiga cerveseria The Halve Moon, del centre de la ciutat, la Carme Roig va fer un curs d’aquestes puntes al Kantcentrum, icona de les puntes europees.
Es va parlar molt de Catalunya, i això és molt important en el moment que el nostre país està vivint. Us ho expliquem també amb més calma a les planes centrals del butlletí 452, del mes de setembre de 2016.

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona
© ASSOCIACIÓ DE PUNTAIRES DE LES COMARQUES DE GIRONA - Pl. Assumpció 26-27, BS - 17005 - GIRONA - puntairesdegirona@gmail.com